Over ons

Het ontstaan

Op 29 augustus 2015 vond het allereerste R2R Fest plaats. Het festival is destijds ontstaan uit een samenwerking van onder andere Radio2rock Rebel en Black Rose, Summer Live organisator Patrick Wullenweber, Henk Gehring van Stichting Popmuziek Parkstad (SPP), Stephan en Desiree Jaspers van Blues Lee Musical Instruments en stichting The Key Sessions. Op 27 augsustus 2016 werd de tweede editie georganiseerd. Na het vertrek van Rebel en Black Rose in dat jaar heeft stichting The Key Sessions de organisatie van het festival overgenomen. Dit hebben ze gedaan omdat ze vonden dat dit unieke festival niet verloren mocht gaan.Wat is er te doen?

Op R2R Fest staat talentontwikkeling centraal. Dit doen wij door lokale, beginnende bands een professioneel podium te bieden. Het festival heeft een Main Stage waar je kunt luisteren naar echte hard rock en metalmuziek. Ook hebben wij een Acoustic / Alternative Stage waar je kunt genieten van country tot rockabilly en van singer-songwriter tot akoestische punk.

 Het feest vindt traditiegetrouw plaats bij Camping-café in den Hof, Musschenbroek 27 Heerlen. Het is mogelijk te overnachten en zondagochtend is er een ontbijt buffet.